Goood fiskgeggaröra!

Har ett bra tag kört ett recept jag fått nånstans, med fisk som ska ugnsbakas under ett täcke av mjukost, riven morot och purjo, med ett påslag av grädde. Det blir jättegott men tar så himla lång tid i ugnen! Så idag gjorde jag om det till en gryta och det blev MYCKET godare! Och snabbare!

2 pers

1 pkt hokifilet skuren i kuber
1/2 pkt Creme Bonjour (eller dyl.)
2-3 rivna morötter
1/2 purjo (eller gul lök)
grädde
citronpeppar, vitpeppar och salt

Fräs den hackade löken och rivna morötterna några minuter i smör. Lägg ner osten och rör om tills den smält. Häll i grädde till önskad såsighet. Lägg i kryddorna och smaka av. När det smakar bra, lägg i fisken. Låt det puttra ca 12 minuter tills fisken är genomkokt och vit. Middagen är klar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0