Tomat- och ostgratinerade tonfiskwraps

Enkelt och gott sätt att använda burktonfisk, krämiga och goda!

För 2 personer:

1 burk tonfisk i vatten
1dl remouladsås
1/2 dl creme fraiche
1/4 - 1/5 finhackad rödlök
2 krm ceyennepeppar
salt
4 mjuka tortillabröd (mellanstora)
chilisås
riven ost

Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka löken. Häll av vattnet från tonfisken och häll i en skål och blanda med remouladsås, creme fraiche och lök. Smaka av med cayennepeppar och salt. Fördela blandningen på de fyra bröden, rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Häll över några klickar chilisås på varje rulle och smeta ut det över hela rullen. Strö över riven ost och ställ in i ugnen i ca 10 minuter. Servera gärna med sallad på paprika och tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0