Kycklinggryta

Detta blev resultatet efter kvällens inventering i kyl och frys, allt enligt LCHF!

2 kycklingfiléer
2 morötter
broccoli efter behag
1/2 zuccini
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
Soya, balsamvinäger, grädde, rött vin, tomatpuré. salt och peppar

Skär kycklingen i bitar och fräs i olja, tills de får lite färg. Tag upp och lägg undan. Sänk värmen och fräs grönsakerna utan att de tar färg. Lägg tillbaka kycklingen och häll på grädde, balsamvinäger, soya, vin, tomatpuré och ganska rikligt med svartpeppar, smaka av med salt innan servering. Lått puttra tills morötterna har mjuknat något och kycklingen är genomkokt. Har man en man som kräver kolhydrater, så servera med ris, annars funkar det förträffligt utan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0