Snabb chorizogryta med Quinoa
Den här gjorde jag i kväll, tog det som fanns i frysen. Den blev klar på ca 15 minuter och blev riktigt god.
För 2 hyfsat stora portioner:
1 pkt (3 st) chorizokorvar
4-5 broccolibuketter
1 paprika
1 brk krossade tomater
1 krm sambal oelek
salt, peppar
Sätt igång Quinoan och sätt samtidigt på vatten att koka broccolin i. Koka broccolin några minuter och häll av dem i ett durkslag. Skär korven i ganska stora bitar och även paprikan i bitar. Häll de krossade tomaterna i en kastrull och lägg i korv, paprika och broccoli. Krydda med sambal oelek, salt och peppar efter smak och låt puttra några minuter till allt är varmt och paprikan börjat mjukna. Servera med Quinoan.
För 2 hyfsat stora portioner:
1 pkt (3 st) chorizokorvar
4-5 broccolibuketter
1 paprika
1 brk krossade tomater
1 krm sambal oelek
salt, peppar
Sätt igång Quinoan och sätt samtidigt på vatten att koka broccolin i. Koka broccolin några minuter och häll av dem i ett durkslag. Skär korven i ganska stora bitar och även paprikan i bitar. Häll de krossade tomaterna i en kastrull och lägg i korv, paprika och broccoli. Krydda med sambal oelek, salt och peppar efter smak och låt puttra några minuter till allt är varmt och paprikan börjat mjukna. Servera med Quinoan.
Kommentarer
Trackback