Kyckling med pasta och pestosås

I kväll öppnar jag den här bloggen och ser att här finns ett recept som av någon anledning hamnat i utkastkorgen, verkar inte som det blivit publicerat. Har det blivit det, kommer det här igen:
 

Säkert kan nån annan ha kommit på det här receptet före mig, men ikväll kom jag på det i alla fall och vi tyckte det blev helt OK! Liten reservation för att man kan behöva plussa på nåt här och där, för min del uppfanns den ikäll och kan finslipas ytterligare!

För 2 personer:

2 kycklingfileter
1/2 röd och 1/2 grön burk pesto (alt 1 av någondera)
ca 5 marinerade soltorkade tomater
1 pkt matlagningsgrädde
ca 1 krm av vardera salt och peppar, gärna svartpeppar

Hacka tomaterna. Strimla kycklingen och fräs den i olja eller smör tills den får lite färg. Häll på grädden och klicka i peston samt lägg i tomaterna. Krydda med salt och peppar och smaka av om det behövs mera pesto. Servera med pasta (vi använde bandspagetti) och ställ fram peston för den som vill ha mer smak. Det är säkert jättenyttigt och gott att servera en sallad till eller komplettera med broccoli eller så i såsen!
 
Trackback
RSS 2.0