Tonfisk och mangosallad
Drar ett litet strå till stacken o bidrar med en fräsch sallad som man enkelt slänger ihop. Passar perfekt nu i sommar. Jag ville ha den matigare så jag kokade ris till istället för att fylla tortillabröd.
4port:
1rödlök
10cm gurka
1mango
2dl naturell lättyoghurt
2-3 tsk curry
1tsk socker
1tsk salt
1krm peppar
4st tortillabröd
2 burkar tonfisk (à 185g)
8 grönsalladsblad
Blanda lök, gurka och mango med lättyoghurt. Krydda. Lägg i tonfisk.
Lägg fyllningen på tortillabröden och lägg på salladsblad. Rulla ihop. Klart!
4port:
1rödlök
10cm gurka
1mango
2dl naturell lättyoghurt
2-3 tsk curry
1tsk socker
1tsk salt
1krm peppar
4st tortillabröd
2 burkar tonfisk (à 185g)
8 grönsalladsblad
Blanda lök, gurka och mango med lättyoghurt. Krydda. Lägg i tonfisk.
Lägg fyllningen på tortillabröden och lägg på salladsblad. Rulla ihop. Klart!
Kommentarer
Postat av: Tina
Det där lät riktigt gott! Perfekt en solig varm dag!
Trackback