Ostochskinksås

Kör en till i brist på roligare att göra på jobbet! Hoppas inte chefen läser, hehe. Gjorde ostochskinksås på ett väldigt enkelt vis häromdagen och det tog inte mer än ca 15-20 minuter att göra.

För 2 portioner behövs (kan bli snålt för 2 pers):
1 gul lök
½ halv kassler
Ett näve gröna ärtor (valfritt, men gott!)
Ett gäng chaminjoner (ett måste!)
1 Kelda ostsås
Salt
Peppar

Skär kasslern i tärningar. Hacka löken. Låt svampen vara som den är eller dela den om du känner för't. Brassa kassler, lök och champinjoner i en stekpanna tills det fått färg. Peppra och salta efter behag. Häll över Keldas ostsås och rör om. Smaka av. Et voila!
Servera med pasta eller vad vad du nu känner för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0